facility management and smart solutions

IT-support

Totalsupport is specialist in het ondersteunen van KMO’s in hun IT behoeften. Wij hebben reeds 10 jaar ervaring in het bouwen van praktische en SEO vriendelijke websites en Webshops.

 

 

 

 

Wij kunnen U onder andere ondersteunen op;

  • Online aanwezigheid : Uw website en aanwezigheid op socialmedia zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Het is een goedkope en directe manier om met uw doelgroep in contact te komen. De aangewezen manier om uw diensten en producten te promoten of om nieuws met uw klanten te delen.
  • E-commerce : Totalsupport heeft reeds 10 jaar ervaring in het opzetten van webshops. Profiteer van onze kennis zodat U niet dezelfde fouten maakt die wij in het verleden al gemaakt hebben. Voor een kleine kost kunnen we voor U het platvorm klaarzetten, inclusief betalings en verzendmogelijkheden. Naargelang budget kunnen we uw producten integreren of U training geven zodat Uzelf de shop kan  updaten en operationeel houden.
  • Computer infrastructuur en netwerk : Uw computers onderhouden en updaten? installeren van printers en randapparatuur in  het netwerk? Of uw netwerk uitbreiden? Onze specialisten helpen U graag verder. Totalsupport bied steeds een oplossing op maat en uw budget aan.
  • Camera beveiliging : via ip en wifi cams
  • Microsoft Exchange : Uw mails via microsoft exchange, de marktleider op e-mail gebied

 

Wil U moderniseren of uw aanwezigheid online vergroten? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte